Keresés
Close this search box.

R.A.I. Angyal tanfolyamok

Lehet élni az angyalok nélkül is, de velük könnyebb!

A résztvevők megismerik az angyalokat, akikkel fel tudják venni a kapcsolatot, segítséget kérhetnek tőlük megoldani a mindennapok nehézségeit, megtalálni saját életútjukat, elérni céljaikat és teljes életet élni.

R.A.I. Angyal 1. – „élet az angyalokkal”

Ez a tanfolyam az első lépés az angyalok felé.

  • A tanuló az angyal tanfolyamon megismeri, hogy milyen angyalok léteznek, és milyen szerepük van a mindennapi életünkben.
  • Tanulhat az emberiség atlantiszi korszakáról, ahol napi kapcsolatban álltak az angyalokkal, az ő iránymutatásukkal éltek.
  • Ismereteket szerezhet az atlantiszi angyalokkal való kapcsolatfelvétel ma is működő módszeréről, a későbbi korok angyalokkal együtt élő közösségéről, az esszénusokról, valamint Jézus mai napig aktuális tanításairól.
  • Megérti életfeladatainak okát, így másként tekint életében előforduló nehézségekre, kihívásokra.
  • Megtanulja, hogyan lehet a mindennapjai részévé tenni az angyalokkal való kapcsolatfelvételt, hogyan kérhet segítséget céljainak eléréséhez.
  • Része lesz egy angyali beavatásnak, melyen keresztül közvetlenül megtapasztalhatja az angyalok jelenlétét és ezzel lehetőség nyílik letenni azokat az életét hátráltató terheket, melyek már nem szolgálják őt.

A tanfolyam ára: 27 000 Ft.

A tanfolyamhoz szükséges F.E. Strohm: Atlantisz angyalai című könyve (ára: 5500,-  Ft),  mely beszerezhető a R.A.I. központból vagy nálam.

R.A.I. Angyal 1/B. – „angyalokkal az életünkben”

A részvétel előfeltétele: az Angyal 1. fokozat elvégzése.

A tanfolyamon az angyalkommunikációs technikák rövid átismétlése után a tanuló újabb angyalokat ismerhet meg. Minden angyal valamilyen üzenetet közvetít, melyeket fogadva és megértve segíthetnek életünket könnyebbé tenni.

Egymás után  57 angyallal lép kapcsolatba meghatározott sorrendben, a tanfolyamon elkezdve, majd később otthon folytatva, befejezve. A folyamat egy különleges angyali beavatáshoz vezet, mely akár gyökeres változást is hozhat. Ezzel a beavatással felismerhetővé válik, hogy hogyan lehet az angyalok segítségével megoldani a mindennapok során felmerülő problémákat, elengedni a félelmeket és letenni a terheket, erősíteni az önértékelésünket és megtapasztalni a kozmosszal való egységet.

A tanfolyam ára: 27 000 Ft.

R.A.I. Angyal 2. – „a fény a te oldaladon”

A részvétel előfeltétele: az Angyal 1/B. fokozat elvégzése.

A tanfolyamon több hasznos technikát lehet elsajátítani, melyek intenzívebbé tehetik az angyalokkal való együttműködést:

– imádkozás hatékony technikája,

– gyógyító célú energia közvetítése angyali segítséggel,

– angyali üzenetek értelmezése,

– az őrangyallal való kapcsolat intenzívebbé tétele

– programozott gyertya készítése angyali segítség kéréséhez.

– A békemeditációk segíthetnek a belső béke helyreállításában vagy fenntartásában.

– Lehetőség nyílik a speciális feladatkörű mesterangyalokkal való kapcsolat felvételére.

– Az atlantiszi tarot kirakásával segítséget nyújthatnak az angyalok spirituális fejlődésben és az életfeladatok megoldásában.

A tanfolyam ára: 34 500 Ft.

A tanfolyamhoz szükséges  F.E. Strohm: Atlantisz mestertudása című könyve (ára: 6500,-  Ft), mely beszerezhető a R.A.I. központból vagy nálam.

R.A.I. Angyal Tanár

Csak a R.A.I. központ szervezésében!

A részvétel előfeltétele: az Angyal 1/B. és az Angyal 2. fokozat elvégzése.

A résztvevő a képzés elvégzésével megkapja a jogot arra, hogy R.A.I. Angyal tanfolyamot tartson, és továbbadja az angyalokkal való kommunikáció lehetőségét. Beavatással megkapja az angyalok támogatását a tanfolyamok levezetéséhez. 

További információk a http://www.rai.hu/contents/hu/d43_angyal.html oldalon.