Keresés
Close this search box.

R.A.I. Reiki

A Reiki egy könnyen elsajátítható, Japánból elterjedt, a test öngyógyító folyamatait támogató egyszerű és hatékony energetikai kezelő módszer.

A Reiki kezelő nem a saját, hanem az intelligens isteni eredetű energiával – vagyis a Reiki energiával – dolgozik, amit testi és lelki harmonizálásra, ezáltal az egészség megőrzésére és a test regeneráló folyamatainak megerősítésére lehet használni.

A Reiki rendszeres alkalmazása segíthet nagyobb harmóniát, kiegyensúlyozottságot elérni, ellenállóbbá tehet a stresszel és a mindennapi kihívásokkal szemben. A Reiki segítségével önmagunkkal és másokkal való kapcsolatunk is harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válhat.

R.A.I. Reiki 1. fokozat

A képzésen résztvevő megismeri:

  • a Reiki történetét,
  • az emberi energiarendszer alapjait (aura, csakrák, energiaáramlatok),
  • a Reiki kezelés típusait és az alkalmazás alapvető szabályait,
  • a Reiki 1. avatással képessé válik a belső energiacsatornák aktiválásával a reiki energia közvetítésére, mely a saját energiaszint érezhető emelkedésével is járhat,
  • elsajátítja a gyakorlatban az ön-, fej-, és társkezelés különböző Reikis formáit,
  • az auraharmonizálás és csakratisztítás technikáját.

A tanfolyam ára: 27 000 Ft.

R.A.I. Reiki 2. fokozat

A Reiki képzésen résztvevő az első tanfolyam anyagának rövid átismétlése után megismerkedik a Reiki szimbólumokkal és azok alkalmazásának területeivel. A beavatás útján pedig képessé válik a Reiki energia koncentrálására, a mentális problémák megoldásának támogatására és a távkezelésre alkalmas szimbólumok használatára.

Az avatással a Reiki energia áramoltatása intenzívebbé válhat, és ezáltal érezhetően tovább emelkedhet a tanuló saját rezgésszáma is.

A részvétel előfeltétele: a Reiki 1. fokozat elvégzése.

A tanfolyam ára: 34 500 Ft.

R.A.I. Reiki Mester fokozat

A Reiki mesteri úton elindulni egy nagy spirituális lépés, ami nem csak a Reiki használatára, hanem az egész életére meghatározó lehet. A Reiki mester képzésen az első és a második fokozat anyagát felölelő írásbeli teszt kitöltésével történik az elméleti anyag átismétlése, mely megmutatja a tanuló elméleti felkészültségét.

A Reiki mesteri szimbólum megismerése és a hozzá tartozó beavatás után történik a gyakorlati ismeretek áttekintése és a mesteri energiák gyakorlati alkalmazásának elsajátítása.

Egy meditációval választ kaphat a Reiki mesterré válás útjának számára legfontosabb kérdéseire. A Reiki mesteri szimbólum a hozzá tartozó beavatással hozzáférést biztosít a Reiki mesteri szintű energiához, ami a tanuló számára egy jelentősen erősebb energiaáramoltatást tesz lehetővé.

A részvétel előfeltétele: a Reiki 2. fokozat elvégzése.

A tanfolyam ára: 59 500 Ft.

R.A.I. Reiki tanár fokozat

Csak a R.A.I. Központ szervezésében!

A részvétel előfeltétele: a Reiki mesteri fokozat elvégzése.

A tanfolyam elvégzésének feltétele az eredményes írásbeli és szóbeli vizsga. A résztvevő a képzésen megtanulja a Reiki oktatásának technikáját és menetét és megkapja a jogot arra, hogy R.A.I. Reiki tanfolyamot tartson.

További információk a http://www.rai.hu/contents/hu/d28_reiki.html oldalon.