Keresés
Close this search box.

R.A.I. AGM - Aktív Szellemi Módszer

Az AGM – teljes magyar nevén Aktív Szellemi Módszer – egy könnyen elsajátítható egészségmegőrzést támogató módszer. Az alkalmazása során az elménket, a szellemünket használva biztosítjuk a harmonikus, egészséges állapotot, ezzel erősítve testünk regeneráló folyamatait.

F. E. Eckard Strohm több mint 30 évvel ezelőtt fejlesztette ki ezt az energetikai módszert.

A tanfolyamokon tanult módszerek nem minősülnek gyógyítói tevékenységnek,

betegség esetén nem helyettesítik az orvosi ellátást, de kiegészíthetik azt.

R.A.I. AGM - Aktív Szellemi Módszer 1. fokozat

A tanuló megismerheti az Aktív Szellemi Módszer történetét, az energetikai módszerek alapjait és ezek hatásmechanizmusát. Tisztázódnak alapvető ezoterikus fogalmak, például a csakrák, a kundalini erő, a harmadik szem, a betegségek eredete, a karma, szentek gyógyításai. Elsajátítható az eszköz nélküli diagnózis technikája, a színek és az aura érzékelésének és a vizualizációs technikával való kezelés és energiaküldés módszere.

A tanfolyam ára: 27 000 Ft.

R.A.I. AGM - Aktív Szellemi Módszer 2. fokozat

A részvétel előfeltétele: az AGM 1. fokozat elvégzése.

A tanfolyamon a rövid ismétlést követően újabb kezelési módszerek elsajátításával tovább bővülnek az AGM technika felhasználási lehetőségei. A tanuló megismeri a különböző színekkel és ásványokat való kezelés lehetőségeit. Öndiagnózissal saját magát is képes lesz kezelni, Egy speciális technika segítségével segítséget tud nyújtani mások életének meghatározó problémáinak felismerésében, a távdiagnózissal és kezeléssel újabb eszközöket kap mások segítésére.

Avatással egy szellemi segítővel lép kapcsolatba, aki támogatást tud nyújtani neki az Aktív Szellemi Módszer alkalmazása során, ezzel elősegítve spirituális fejlődését.

A tanfolyam ára: 27 000 Ft

R.A.I. AGM - Aktív Szellemi Módszer 3. fokozat

A részvétel előfeltétele: az AGM 2. fokozat elvégzése.

Az eddig tanult alapvető technikák átismétlése után a tanuló új lehetőségeket ismerhet meg. A tanfolyam további elméleti és gyakorlati ismereteket ad, melyek tovább támogatják a résztvevők spirituális fejlődését és kezelési technikáit:

– energetikai injekció,

– lézertechnika,

– irizáló technika.

A tanfolyam ára: 34 500 Ft.

R.A.I. AGM - Aktív Szellemi Módszer 4. fokozat

Csak a R.A.I. központ szervezésében!

A részvétel előfeltétele: az AGM 3. fokozat elvégzése.

A R.A.I. központ képzésén a tanulók egy speciális lehetőséget ismernek meg, („harmadik szem” megnyitása, pszi sebészet stb). Tekintettel arra, hogy a tanfolyam a tanulóktól alapos felkészültséget és megfelelő spirituális érettséget igényel, ezért a R.A.I. nagymestere fenntartja magának a tanfolyami részvételtől való elutasítás jogát.

További információk: http://www.rai.hu/contents/hu/d375_AGM.html

R.A.I. AGM - Aktív Szellemi Módszer 5. fokozat

Csak a R.A.I. központ szervezésében!

A részvétel előfeltétele: az AGM 4. fokozat elvégzése.

A R.A.I. központ által tartott tanfolyamon az ismeretek további lehetőségekkel bővülnek, melyek különleges segítséget tudnak nyújtani. Az alapismeretet tartalmazó teszt sikeres megírása után a résztvevők megkaphatják a jogot az Aktív Szellemi Módszer 1., 2. és 3. tanfolyamok oktatására.

További információk: http://www.rai.hu/contents/hu/d375_AGM.html