Keresés
Close this search box.

Spiritualitás alapjai

Aki a spiritualitás útján el szeretne indulni annak ajánlott itt kezdeni. Itt összeszedtem azokat az alapfogalmakat és technikákat melyek segítenek eligazodni és elindulni az ilyen irányú tanulmányokban. Pl.: csakrák és azok működése és hatásai, aura, auralátás,  energiák, energetikai kezelések, szellemvilág és lényei, harmadik szem, kundalíni és még sok más!

A kistályok világa

A kristályokkal felépítése, keletkezése, a kristálygyógyászat történeti áttekintése. Kinek melyik kristályra van szüksége? A kristályoknak, mint gyógyító köveknek felhasználása, tárolása és karbantartása, vagyis az elinduláshoz szükséges alapok.

A kristályok programozásának leggyakoribb módjait és hatásait az ember energetikai fejlődésére. A különféle programozott kristályokkal való energiamunka és a csúcsos kristályok használata a kezelések és meditációk során. A mesterkristály használata, a szellemi lényekkel való kapcsolatfelvétel. Hogyan mozgósítsd a körülvevő energiarendszert kristálymandalákkal céljaid támogatása érdekében, valamint megismerheted a kristályesszencia készítését, a szakrális geometria és a kristálymágia alapjait.

AGM-Aktív Szellemi Módszer

Egy könnyen elsajátítható egészségmegőrzést támogató módszer. Az alkalmazása során az elménket, a szellemünket használva biztosítjuk a harmonikus, egészséges állapotot, ezzel erősítve testünk regeneráló folyamatait. A tanuló elsajátítja az Aktív Szellemi Módszer alapvető gondolkodásmódját és lehetőségeit. Megismeri a különböző ásványokat és azok hatásait. Egy speciális avatással egy szellemi segítő kerül a tanuló mellé, aki segítséget tud nyújtani neki elősegítve spirituális fejlődését.

Reiki

A Reiki egy könnyen elsajátítható, egyszerű és hatékony harmonizáló, egészségmegőrzést támogató módszer.

A Reiki kezelés egy intelligens  energia közvetítése, amit testi és lelki harmonizálásra, ezáltal egészségünk megőrzésére és testünk regeneráló folyamatainak megerősítésére használhatunk.

A Reiki rendszeres alkalmazása könnyebbé teheti mindennapi életünket. Testileg és lelkileg nagyobb harmóniát, kiegyensúlyozottságot adhat, ellenállóbbá tehet a stresszel és a mindennapi kihívásokkal szemben. A Reiki segítségével önmagunkkal és másokkal való kapcsolatunk is harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válhat.

Angyal tanfolyamok

Kik az angyalok? Milyen angyalok léteznek? Milyen szerepük van a mindennapi életünkben? Hogyan lehet a mindennapjaink részévé tenni a velük való kapcsolatfelvételt? Hogyan kérhetünk segítséget tőlük, és milyen módon segíthetnek elérni céljainkat? Milyen speciális módokon tudnak segíteni spirituális fejlődésünkben? Ez mind elsajátítható az angyaltanfolyamokon.

AROLO TIFAR

Egy hatékony harmonizáló és egészségmegőrzést támogató módszer, ami az emberi testet és lelket egy teljes rendszernek tekinti, mely lehetővé teszi a belső diszharmóniák okának felismerését, és ezek megszüntetését. Felismerhetővé válnak a karmikus tanulófolyamatok, és elősegíthető ezek gyorsabb, könnyebb befejezése, ezzel támogatva spirituális fejlődésünket.

Kérdések a tanfolyamokkal kapcsolatban

A tanfolyamokon való részvétel előzetes jelentkezéshez kötött. Kis létszámú (általában 4 fős) tanfolyamokat tartunk. A jelentkezést követően, ha valamilyen akadály felmerül a tanfolyamon való részvétellel kapcsolatban, kérlek mielőbb jelezd, hogy a felszabaduló hely  más számára hozzáférhető legyen.

A tanfolyamok  9 órától  általában 17 óráig tartanak. Kérlek, hogy 8.45-ig érkezz meg, hogy a kötelező adminisztrációt (adatlap kitöltés, fizetés, tananyagok átvétele) elvégezzük és időben tudjunk kezdeni. A rövid bemutatkozást kb. 15 perces ráhangoló meditáció követi, amivel kikapcsoljuk a mindennapok gondjait és \”megérkezünk\” a tanfolyamra. Menet közben igény szerint tartunk rövidebb szüneteket, délben egy ebédszünetet. Ekkor el tudsz menni ebédelni, de ha hozol magaddal, itt is elfogyaszthatod. 

A gyakorlati részhez érdemes kényelmes öltözetben lenni, ami  megkönnyíti a mozgást. Papucsban vagyunk. Minden tanfolyamhoz van jegyzet, ami tartalmazza a tanfolyam anyagát. A tanfolyam során és később is bátran lehet kérdezni. Nincs rossz kérdés! A kérdés azért merülhet fel, mert  valami  akadályozza a tananyag megértését. Ezért inkább kérdezni többször, mint rosszul megjegyezni valamit! 

Aki nem megy el ebédelni és  hoz magával hideg ebédet, az délben elfogyaszthatja itt is.

A tanfolyamok végére képes lesz mindenki az adott technika alkalmazására, de további gyakorlás ajánlott az ismeretek elmélyítése érdekében. A gyakorlás a tanulási folyamat fontos része! Gyakorlat teszi a mestert.

A tanfolyam díja forintban értendő, amit a tanfolyam kezdetéig készpénzben kell befizetni. Tartalmazza a tanfolyamon való részvétel díját, a képzés elvégzését igazoló  emléklapot vagy tanúsítványt, a jegyzeteket és a tanfolyami segédanyagokat

Az egyszer már elvégzett tanfolyamot lehet ismételni, hiszen a gyakorlat teszi a mestert! Az ismétlés díja egységesen 5000 Ft, de ha hozol magaddal egy új résztvevőt,  akkor Neked az ismétlés díjtalan!