Keresés
Close this search box.
Úgy gondolom, hogy Gábor valóban professzionális munkát végez és ez alatt most nem csak a szakmai tudást értem. Emberileg is empatikusan és őszintén áll mindenkihez, az oktatások/kezelések mindig jó hangulatban folynak. Megteremti azt a “családi légkört”, amiben mindenki szívesen tartózkodik. Végre egy ember, aki nem a lehúzásra megy, hanem ténylegesen segíteni akar és tud is! 🙂 Személy szerint nekem nagyon sokat segített, azonnal érezni lehetett az energetikai kezelés hatását. A tanfolyamok által meg úgy érzem, hogy léptem egyet előre a spirituális fejlődésben. Tehát mindenkinek tiszta szívből ajánlom, aki akár lelkileg, vagy testileg gyógyulni szeretne, vagy új dolgokat kíván elsajátítani és fejlődni az életben. 🙂
M. Gina
kliens és tanuló
Kedves Gábor! Ezúton szeretném meg köszönni, hogy mesterré avattál. Most már nagyobb tudás hatalmában tudok az embereknek segíteni. Azt is tudom nem ez volt az utolsó találkozásunk. Remek hangulatban, kedves emberekkel volt lehetőségem együtt tanulni, családias hangulatban. Amit bátran és szeretettel ajánlom a tanulni vágyoknak.
Erdei Mária
reiki mester
Nekem az angyaltanfolyamok teljesen megváltoztatták az életemet. Nem telik el nap, hogy ne hívjak angyalt a spirituális fejlődés miatt. Nagyon intenzív energiákkal dolgoznak és hiszem, hogy teljesen átalakítják az emberi természetet és hatalmas lökést adnak a fejlődéshez. És az sem utolsó dolog, hogy segítenek a mindennapokban. Azóta sokkal többször van "szerencsém". Csak ajánlani tudom az angyaltanfolyamokat. Megéri!
M. Angelo
angyal tanuló
Csodás tanítás, mega tapasztalat és ezen a helyen tényleg lehet az erős gyógyító energiát érezni! Hálásan köszönöm szépen ezt a lehetőséget és biztos, h még több tanfolyamon fogok részt venni egy tökéletes spirituális tanulás amit itt tapasztal az ember!!!
F. Nikolett
reiki, angyal, kristály mester
Szeretnél tenni magadért? Hosszú folyamat. Már egy jó ideje látogatóm az Életlabort. Elején nem volt tudatos (máshol is jártam, jó helyeken alapoztam mielőtt erre vetődtem), de ma tudatosan magamért mentem. Ma nem azért mert “hívott” egy képzés vagy kezelés vagy mert bajban vagyok. Ma azért, hogy tegyek e Ez Életemért. Igen Ez ! Ide is el kell jutni. Nekem most sikerült. Egészségügyi okok miatt kértem időpontot. Én tudom, hogy a testi tüneteknek lelki háttere van. Igen, van amikor orvos kell!!!!, de én tudtam, hogy most nekem a tünetek mögött megoldandó feladatok van. Vannak amire még nem vagyon kész de egy energetikai kezelés segít felkészíteni. Vannak amire kész vagyok arra pedig erőt, útmutatást ad egy energetikai kezelés. Mindenki a saját útját járja a saját idejében!!!!!. -Itt az Életlaborban tapasztaltam meg, hogy igen mindenki máshonnan indul, máshova tart, különböző a tempója, de itt taposhatja a saját ösvényét a maga sajátos Életmódján. Tudom, hogy nem véletlenül jött szembe velem ez az út és, hogy nem véletlenül itt járom az Életlabor-nál. Te pedig tudd!, hogy nem vagy egyedül! Áldás Rád/Mindenkire!!!
G. Dorottya
angyal, reiki, kristály tanuló