Keresés
Close this search box.

Kezelések, rendezések

Az általam alkalmazott kezelési eljárásokat mutatom be röviden. Közös bennük, hogy a kezelések ruhában történnek, esetleg az adott testfelületet kell szabaddá tenni. A kezelések nem okoznak fájdalmat vagy kellemetlenséget.

 A vizsgálatok vagy kezelések során szóba került problémákkal kapcsolatban alapszabály: „Ami itt elhangzik, az itt marad!”

Állapotfelmérés

Körbler –vizsgálat: Egy fa golyóval ellátott arany és réz szemcséket tartalmazó pálcával történik a diagnosztika, melynek a kilengése mutatja a harmonikus állapotot vagy az attól való eltérést. Az eltérés különböző szimbólumokkal korrigálva segíthet visszaállítani az ideális állapotot.

 Gábriel diagnosztika:

Összetett vizsgálati módszer mely tartalmazza:

– a szervezet csakrái energiaszintjének megállapítását,

– exorcista tesztelést a nem kívánatos energiák jelenlétének megállapítását,

– AROLO tesztelést,

– szimbólumos rajzelemzést,

– a test energiamezejének kézzel történő feltérképezését.

 Oltás és más terhelések kivezetése, utóhatások enyhítése:

Az embereknek különböző az energiarendszere és ennek megfelelően különféleképpen reagálnak a külső terhelésekre. Előfordulhat, hogy ugyanaz a külső hatás egyiküknél nem okoz tüneteket, míg mások akár súlyos állapotba is kerülhetnek tőle azonnal, vagy egy bizonyos idő elteltével.

Alkalmazott módszerek

  • Kristályok: a testre helyezett programozott kristályokból álló energiarendszer alkalmazásával közvetlen hatást lehet elérni a kezelt testrészen, vagy az egész szervezeten.
  • Köpöly: gumiból készült rugalmas harangok, melyek vákuumhatás révén fejtik ki hatásukat
  • Gyertyaláng: illóolajat tartalmazó méhviasz test-, és fülgyertya a test előzetesen kitesztelt pontjain elégetve egy meghatározott mantrával kombinálva eredményezi a kívánt energetikai hatást
  • Reiki, AROLO, AGM – Aktív Szellemi Módszer energetikai kezelő módszerek melyeket oktatok és alkalmazok is.
  • Pszi sebészet: alapja, hogy az ember energetikai rendszerében történt változásra reagálni fog a fizikai test is. Ezért minden nem sürgős, azonnali orvosi beavatkozást nem igénylő esetben eredményesen alkalmazható eljárás.
  • Egyénre hangol elixírcseppek: Az egyéni szükségletnek megfelelően,  energetikailag  beprogramozott víz alapú készítmény, mely egyéni szükségletnek megfelelően meghatározott mennyiségben és rendszerességgel adagolva képes az egész szervezet működését a kívánt irányba befolyásolni. 

Rendteremtés

Exorcista eljárás: léteznek különböző erősségű energiák melyek hozzákapcsolódva nem kívánatos hatással lehetnek az egyén szervezetére.  Ezeket nevezik „megszálllónak, átoknak, rontásnak” stb. Ezek egy meghatározott eljárással semlegesíthetők és eltávolíthatók. Felépíthető egy olyan energiastruktúra mely megakadályozza a későbbiekben az ilyen energiák kapcsolódását mintegy védelmet adva ellenük.

Energetikai tértisztítás:

Mindennek van egy egyedi energiája, ami kihat a környezetére is. Az épületekben lakó, dolgozó embereknek is, melyet egy idő után átvesz, a tér ahol vannak. Ha valaki beköltözik egymások által lakott, használt házba, irodába, épületbe vagy akár használt autót vesz akkor ott találkozni fog az előzőleg ott élt személyek energiájának nyomaival – ha ott meg is halt valaki, akkor az illető lelkével is akár – mi nem biztos, hogy harmonizál az ő energiáival. Ekkor lehetséges, hogy nyomasztóan vagy fáradtan érzi, magát az illető, hiába pihen bármennyit. Ha valamilyen lélek maradt ott, akkor még többbször és erősebben előfordulhatnak zavaró jelenségek. Például: magától bekapcsolódik a TV, úgy érzi, magát valaki mintha lenne még ott valami/valaki, a kutya egy „üres sarkot” ugat, mereven néz, támad. Úgy recseg éjjel a padló mintha valaki járkálna ott… stb. Ilyen esetekben nem érdemes próbálkozni a műsorokban vagy neten található „biztos” megoldásokkal, mert lehet, hogy nem hogy javulna, hanem még rosszabb lesz a helyzet. Ezek kezelése speciális ismereteket és beavatást igényel. Ne játsszunk vele/velük!

Radiesztézia: A földet különböző rezgésű, energiájú és erősségű energiapályák (Szent György vonal, vízér, Hartmann háló stb.) hálózzák be – hasonlóan a hosszúsági és szélességi körökhöz – melyek különböző hatással vannak az élő szervezetekre. Ezek rövid ideig tartózkodva bennük nem okoznak problémát, de hosszabb idő alatt már lehet akár az egészségi állapotra is negatív hatásuk.

Család és lélekállítás:

Minden családnak van története, mely az idők homályába vész. Ebben a történetben vannak sikeres és nehéz sorsok is melyek láthatatlan nyomot, erőhatást hagynak maguk után hatva a következő generáció életében is.

Ez a módszer feltárja, hogy milyen erők alakítják a megbízást adó(k) sorsát valamint,  hogy hol borult fel a rend és hol, hogyan lehet rendezni  először energetikai szinten a problémát,mely később megjelenik a megbízást adó(k) életében is.

Sámándobos szertartások:

Történelmi időkben ismert és alkalmazott eszköze volt a természettel harmóniában élők szertartásainak a sámándob. Az év meghatározott napjain a természet erőinek segítségét vagy jóindulatát kérő szertartások meghatározott rendje hozzátartozott a régi korok emberéhez. A szertartások sokfélék lehetnek: évkezdéshez, napfordulóra, alsó-, vagy felső világba utazáshoz, energetikai kezeléshez, családi eseményekhez  és még sok minden máshoz.